فايل صوتي مصاحبه با تاماش آيان در مورد دوپينگ علي‌حسيني

این موضوع در رابطه با فايل صوتي مصاحبه با تاماش آيان در مورد دوپينگ علي‌حسيني می باشد که در تالار تالار ساير ورزشها از زیرمجموعه تالار تالار ورزش قرار دارد; خبرگزاري فارس منتشر كرد فايل صوتي مصاحبه با تاماش آيان در مورد دوپينگ علي‌حسيني خبرگزاري فارس: به دنبال تلاش برخي ...

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Monday 8 February 2010, 20:18
Amir_tss آواتار ها
مـدیـریت سـایت

تشکرها: 10,323
پیش فرض فايل صوتي مصاحبه با تاماش آيان در مورد دوپينگ علي‌حسيني

خبرگزاري فارس منتشر كرد
فايل صوتي مصاحبه با تاماش آيان در مورد دوپينگ علي‌حسيني

خبرگزاري فارس: به دنبال تلاش برخي سايت‌ها براي تكذيب مصاحبه خبرگزاري فارس با رئيس فدراسيون بين‌المللي وزنه‌برداري، اين خبرگزاري فايل صوتي اين مصاحبه را منتشر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در پي شايعاتي مبني بر مثبت اعلام شدن دوپينگ سعيد علي‌حسيني خبرنگار ورزشي فارس در اين خصوص و در روز هفتم بهمن ماه مصاحبه اختصاصي با تاماش آيان انجام داد.
اين مصاحبه بازتاب گسترده اي در جامعه ورزش ايران داشت ولي امروز به دنبال اعلام خبري از سوي يك خبرگزاري مبني بر بي اطلاعي فدراسيون جهاني از گفت و گوي آيان با رسانه هاي ايراني، تعدادي از سايت‌هاي غيرمعتبر كه نتوانسته بودند اين ارتباط را مسئولان فدراسيون جهاني برقرار كنند، مصاحبه فارس را تكذيب كردند.
خبرگزاري فارس براي روشن شدن افكار عمومي فايل صوتي و متن كامل گفت وگو با آيان را منتشر كرد.

متن مصاحبه خبرنگار فارس با تاماش آيان:
خبرنگار فارس خطاب به خانم بالوگ، منشي فدراسيون بين‌المللي وزنه‌برداري: من خبرنگار خبرگزاري فارس در ايران هستم، آيا مي‌توانم با آقاي آيان صحبت كنم؟
بالوگ: بله. لطفاً چند لحظه صبر كنيد.(پس از شنيدن آهنگ انتظار، آيان گوشي را برداشت)

فارس: سلام آقاي آيان.
آيان: تاماش آيان هستم. عصر به خير.

فارس: عصر به خير. من خبرنگار خبرگزاري فارس هستم. وقت داريد چند سؤال از شما بپرسم؟
آيان: بله.

فارس: در ابتدا مي‌خواهم بدانم نظر كلي شما در مورد وزنه برداري در ايران چيست؟
آيان: وزنه‌برداري در ايران پيشينه بسيار طولاني و فرهنگ بسيار قوي دارد زيرا برخي از ورزشكاران باستاني اين كشور به وزنه‌برداري تعلق دارند البته اين وزنه‌برداري ايراني با آنچه كه در رقابت‌هاي المپيك يا قهرماني جهان برگزار مي‌شود، متفاوت است. اين‌ 2 موضوع مقوله جدا از هم هستند، اما اين هم يك نوع وزنه‌برداري به حساب مي‌آيد. وزنه‌برداري در ايران به عنوان يك سنت قديمي براي ما اهميت بسيار زيادي دارد. ايران نتايج بسيار خوبي در اين رشته كسب كرده و به همين دليل براي فدراسيون جهاني ارزش زيادي دارد.

فارس: شما جلسه‌اي با رضازاده داشتيد، درست است؟
آيان: بله.

فارس: نتيجه صحبت‌ها چه بود؟
آيان: صحبت‌هاي بسيار خوبي درباره وزنه‌برداري ايران با يكديگر داشتيم و در مورد آينده اين رشته نيز تصميم‌گيري كرديم، اما دوست دارم همكاري نزديك و صميمانه‌اي با فدراسيون كشورتان انجام دهم. در اين نشست تمام ديدگاه‌هاي خود را در مورد فدراسيون ايران در اختيار وي قرار دادم.

فارس: مي‌خواهم در باره تست دوپينگ علي حسيني از شما سؤال كنم؟ آيا نتيجه اين آزمايش مثبت بود؟
آيان: بله. متأسفانه جواب آزمايش دوپينگ علي‌حسيني مثبت است و من به صورت ويژه‌اي توجه رضازاده و داراب رياحي را به اين موضوع جلب كردم كه مديريت در حال حاضر فدراسيون وزنه‌برداري ايران بايد با دوپينگ مبارزه كند. متأسفانه اين بار اول نبود كه چنين اتفاقي براي ايران رخ مي‌داد، اگر آنها نتوانند مربيان و ورزشكاران را از استفاده از مواد غيرمجاز نيروزا منع كنند، اين موضوع براي آينده وزنه‌برداري ايران بسيار بد خواهد بود.

فارس : آيا رضا زاده در مورد كمك به علي‌حسيني با شما صحبت كرد؟
آيان: بله با رضازاده در خصوص كمك به علي‌حسيني صحبت كرديم و من آماده‌ام كه هر كمكي به فدراسيون ايران بكنم، اما اگر نتيجه آزمايش ورزشكاري مثبت باشد ديگر نمي‌توانيم كاري براي آن فرد انجام دهيم. هر وزنه‌برداري كه براي بار اول دوپينگ كند به مدت چهار سال محروم و بار دوم نيز براي هميشه از فعاليت در اين رشته محروم خواهد شد.

فارس: برنامه‌ها و طرح‌هاي شما براي كمك به فدراسيون‌هاي وزنه برداري چيست؟
آيان: ببينيد اين برنامه‌ها بايد توسط فدراسيون‌هاي هر كشور طرح ريزي شوند.

فارس: بله اما فدراسيون‌هاي جهاني در هر رشته‌اي براي توسعه و پيشرفت آن ورزش برنامه ها و طرح‌هايي را در كشورهاي عضو پياده مي‌كند، فدراسيون بين‌المللي وزنه برداري در اين باره چه كاري انجام داده است؟
آيان: برنامه‌ و طرح‌هايي براي توسعه وزنه‌برداري و كمك به تمامي فدراسيون‌ها در دستور كار خود داديم، همچنين براي پياده كردن اين پروژه در ايران هم برنامه‌اي انجام داديم. اين برنامه‌ها مانند كلينك‌هاي آموزش مربيان، آموزشي و پزشكي است. در نظر داريم به صورت حضوري و بسيار دوستانه در مورد مسائل مهم وزنه‌برداري با مسئولان فدراسيون‌ها صحبت ‌كنيم.

فارس: به مورد علي حسيني برگرديم. وي گفته است كه در صورت مثبت بودن جواب آزمايش دوپينگ، به فدراسيون جهاني شكايت خواهد كرد. آيا امكان رسيدگي به شكايت وي وجود دارد؟
آيان: ما به فدراسيون وزنه برداري ايران اطلاع داديم كه هر ورزشكاري كه اعتراض به عدم تست دوپينگش دارد حق دارد يك بار اعتراضش را به فدراسيون جهاني ارسال كند، اما تاكنون هيچ شكايت و يا نامه‌اي از وزنه‌برداران معترض ايران به دستمان نرسيده است. ما موظف هستيم كه به شكايت ورزشكار معترض رسيدگي كنيم.

فارس: آيا شما نامه‌اي به رضا زاده فرستاده‌ايد كه در آن به عدم حضور علي حسيني در مسابقات كره جنوبي اشاره كرده باشيد؟ چنين شايعه‌اي در ايران وجود دارد كه شما به رضا زاده گفته‌ايد كه علي حسيني در مسابقات شركت نكند.
آيان: هيچ دستور يا نامه‌اي به رضازاده نداده‌ام و اطلاعي از اين موضوع ندارم، احتمالا اين يك شايعه است و من نمي‌توانم وارد شايعات شوم.

فارس: آيا امكان تعليق فدراسيون وزنه برداري ايران وجود دارد؟
آيان: نه. فدراسيون ايران تعليق نخواهد شد، چون ما با رضازاده به توافق رسيديم كه چگونه مي‌توانيم از تعليق ايران جلوگيري كنيم، ما در مورد همه چيز صحبت كرديم و فدراسيون جهاني وزنه‌برداري نمي‌خواهد ايران را تعليق كند. وزنه‌برداري ايران براي ما بسيار مهم است و نمي‌خواهيم آن را به حالت تعليق درآوريم.

فارس: خيلي ممنون.
آيان. من هم از شما ممنونم. خدانگهدار.

مصاحبه فارس با "تاماش آيان" رئيس فدراسيون جهاني وزنه‌برداري

[Only registered and activated users can see links. ]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
کاربر زیر به دلیل این پست سودمند از Amir_tss تشکر کرده است:
قدیمی Monday 8 February 2010, 21:04
ScarFace آواتار ها
مديـر ارشـد تالار ورزش

تشکرها: 248

ممنون امير جان
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ

برچسب ها
فايل, مورد, مصاحبه, آيان, تاماش, دوپينگ, صوتي, علي‌حسيني

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع