Boys over Flowers |꽃보다 남자

این موضوع در رابطه با Boys over Flowers |꽃보다 남자 می باشد که در تالار سریال ها از زیرمجموعه تالار اخبار سینمای شــرقی Cinema East قرار دارد; یه قسمت بیبیلی هم از بویز رو دیدیممممم جون پیو مهربوننننن چراغای سالن شنا رو خاموش کرددددد منکه می دونستم ...

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Sunday 14 February 2010, 18:50
western آواتار ها
مدیـر بخـش اخبار سینمای شرقی و عکس بازیگران و خوانندگان شرقی

تشکرها: 220

یه قسمت بیبیلی هم از بویز رو دیدیمممممجون پیو مهربوننننن چراغای سالن شنا رو خاموش کرددددد منکه می دونستم این جیهو داره عاشق جاندی میشه...بالاخره دیت گذاشتن و چقدر به جاندی سخت گذشت...باید از جیهو تشکر کنه که با این کارش بهش فهموند در واقع عاشق جون پیوست نه اون... البته بعدش توی زمین هاکی و داستان بیمارستان کمکشون کرد...چقدر این بشر بیبلیه
ولی جداً قضیه بیمارستان منو خیلی ترسونده بودعجب جونوری این جون پیو
اخرش هم اومد خونه جاندی...خدایا این مادر پدر جاندی عجب اوضاعی ان... اولش میگن تازه عصره خوب شد اومدید تا جون پیو میگه میخوام شبو بمونم میگه اره این وقت شب کجا می خواهید برید دیر وقته!

توی یه سالن خوابیدن عین ایرانیا...تازه جون پیو صداش میکرد دختر خوشکشویی...باباهه از خواب پرید خوشکشوییی اینجااااس بچه هم که ماشالله میخواست دست جون پیو رو عوض گوشت گاز بزنه
نذاشتن این دو تا جوون عاشق یه کیس...درست حسابی از هم بگیرن
بازم چند تا عکس اچ دی از تیکه هایی که خوشم اومد...بازم جون پیو در اوج نفرت و غمی که از رفتن جاندی با جیهو در چهره اش داره عالی حس گرفته...
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E08 720p[17-15-19].jpg (17.8 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E08 720p[17-24-43].jpg (21.5 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E08 720p[17-28-51].jpg (17.3 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E08 720p[17-30-29].jpg (19.9 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E08 720p[17-34-07].jpg (25.8 کیلو بایت, 0 نمایش)

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
این 4 کاربر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده اند:
قدیمی Wednesday 17 February 2010, 19:02
western آواتار ها

قسمت 9
چقدر به جون پیو خوش گذشت...یه زندگی متفاوتی تجربه کرد حتی اگر برای یک شب باشه..مثل ما ایرانی ها واسه زمستون کلی غذا آماده می کنن...وقتی جون پیو انگشت داداش جاندی رو گاز گرفت مرده بودم از خنده جیهو هم که بیچاره برای بار دوم شکست عشقی روداره تجربه می کنه...
حالا دیگه جون پیو داره معشوق بودن رو یاد میگیره.."جاندی؟کدوم جاندی؟اها اونقدر سرم شلوغه هیچ متوجه نشدم سه روز و سیزده ساعته بهم زنگ نزدی"
ولی عجب قرار گندی شد!پسره حال آدمو بهم میزد.خوبه جاندی حالشو بد میگیره و البته بازم یک آدم پلید باعث صمیمت این دو عاشق میشه تا اینکه بالاخره اولین بوس رو میگیرن ...این یی جونگ هم نمی دونه هر رفتاری بکنه میتونه مخ دختر بیچاره گائول رو بزنه...این پسرا عجب بی فکرن!ولی خوب حال پسره اشغال رو گرفتن..دید که گائول چقدر زیبا بود و چه پسر خوشگلی اونو از دستش دراورده...

حس اسمیل زدن نداشتم...

ویرایش توسط western : Wednesday 17 February 2010 در ساعت 19:16.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
این 4 کاربر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده اند:
قدیمی Saturday 20 February 2010, 21:41
Sarvin16 آواتار ها
کاربـر سـایت

تشکرها: 278

من قسمت 12 گیر کردم

فعلآ همین رو داشته باشید تا بیام پست در کنم
این 2 کاربر به دلیل این پست سودمند از Sarvin16 تشکر کرده اند:
قدیمی Sunday 21 February 2010, 01:52
joojoo111 آواتار ها
کاربـر سـایت

تشکرها: 92

من هي ميخوام بيام اينجا بپستم حوصلم نميشود! آييش همش تخصير سروينكه

به يه نقطه ي قابل توجهي اشاره كنم ، اونجا كه جون پيو ميگفت من از كريسمس هيچ خاطره ي خوشي ندارم قابل تامل بود، يه اتفاق مهم كه اكثر مردم انتظارشو ميكشن و خودشو براش آماده ميكنن ولي چه طور بر اثر بي توجهي وادلينش براش به يه چيز بي اهميت تبديل شده!
حتي اونهمه كادويي هم كه براش ميفرستادن براش مهم نبود!
اين جون پيو كه همه چي داشت به غير از محبت!
اين قسمت نشون داد كه چهطور يه خانواده سطح پايين يكي مثه جون پيو رو كه آشغالاشم نميده اينا بذارم بيرون ، با محبت و صميميتشون اون رو جذب كردن!

يه جاي ديگه ، موقعي كه خانوادگي اومده بودن سر چهارراه كاسبي كنن، مادر جاندي غرورش اجازه نميداد كه بلند داد بزنه! چه جالب ! ميتوني اط سطح خيلي پايين جامعه باشي ولي همچنان غرور و عزتتو حفظ كني
به نظر من از خيلي جهات مادر جاندي بالاتر از مادر جون پيو بود! حتي غرور هاشون !(البته رفتار اونم نميشه انكار كرد! كسي با اينهمه دب دبه و كب كبه معلومه اينجوري ميشه!)

اونجايي كه جاندي زنگ زده بود به جون پيو ،احمققققققق ! چهه آي كيو بازي در آورد
"اونقدر سرم شلوغه كه متوجه نشدم سه روز و 13 ساعته بهم زنگ نزدي "
عكسالعمل وووبين و يي جونگ عزيزمممممممم خيلي باحال بود!

چه ديالوگ تاثير گذاري!
اون جايي كه گائول ناراحت بود برا اولين بار بردش تو كارگاه يه ظرف سفالي رو نشونش داد و گفت :
" اين قوي تر از اوني هست كه طاهرش نشون ميده ، فكر ميكني چقدر طول كشيده تا اينقدر قوي بشه؟
آسياب شده ، با پا له شده و تراشيده شده ، مجبور شده 1300 درجه دما رو تحمل كنه...اما فقط اين نيست ، اگر اون نتونه بعد از اينهمه عذاب مال تو بشه اون وقت مجبوري خيلي ساده خوردش كني!"
این 3 کاربر به دلیل این پست سودمند از joojoo111 تشکر کرده اند:
قدیمی Sunday 21 February 2010, 12:58
western آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط joojoo111 نمایش پست ها
من هي ميخوام بيام اينجا بپستم حوصلم نميشود! آييش همش تخصير سروينكه

به يه نقطه ي قابل توجهي اشاره كنم ، اونجا كه جون پيو ميگفت من از كريسمس هيچ خاطره ي خوشي ندارم قابل تامل بود، يه اتفاق مهم كه اكثر مردم انتظارشو ميكشن و خودشو براش آماده ميكنن ولي چه طور بر اثر بي توجهي وادلينش براش به يه چيز بي اهميت تبديل شده!
حتي اونهمه كادويي هم كه براش ميفرستادن براش مهم نبود!
اين جون پيو كه همه چي داشت به غير از محبت!
اين قسمت نشون داد كه چهطور يه خانواده سطح پايين يكي مثه جون پيو رو كه آشغالاشم نميده اينا بذارم بيرون ، با محبت و صميميتشون اون رو جذب كردن!

يه جاي ديگه ، موقعي كه خانوادگي اومده بودن سر چهارراه كاسبي كنن، مادر جاندي غرورش اجازه نميداد كه بلند داد بزنه! چه جالب ! ميتوني اط سطح خيلي پايين جامعه باشي ولي همچنان غرور و عزتتو حفظ كني
به نظر من از خيلي جهات مادر جاندي بالاتر از مادر جون پيو بود! حتي غرور هاشون !(البته رفتار اونم نميشه انكار كرد! كسي با اينهمه دب دبه و كب كبه معلومه اينجوري ميشه!)

اونجايي كه جاندي زنگ زده بود به جون پيو ،احمققققققق ! چهه آي كيو بازي در آورد
"اونقدر سرم شلوغه كه متوجه نشدم سه روز و 13 ساعته بهم زنگ نزدي "
عكسالعمل وووبين و يي جونگ عزيزمممممممم خيلي باحال بود!

چه ديالوگ تاثير گذاري!
اون جايي كه گائول ناراحت بود برا اولين بار بردش تو كارگاه يه ظرف سفالي رو نشونش داد و گفت :
" اين قوي تر از اوني هست كه طاهرش نشون ميده ، فكر ميكني چقدر طول كشيده تا اينقدر قوي بشه؟
آسياب شده ، با پا له شده و تراشيده شده ، مجبور شده 1300 درجه دما رو تحمل كنه...اما فقط اين نيست ، اگر اون نتونه بعد از اينهمه عذاب مال تو بشه اون وقت مجبوري خيلي ساده خوردش كني!"

چییییییییی؟یی جونگ بیبلی تو اونو دوس داری؟ ایول سلیقه!!

قسمت ده
چه باحال...تاریخ ولنتاین واقعی با ولنتاین این سریال به یه جا افتاد ...
پیر مرد چقدر باحاله...از همینجا میشه فهمید آدم مهمیه!
شیرینی هایی که جاندی ساخت چقدر خوشمزه بنظر میومدن..موهای فر جون پیو هم دقیقا درست کرده بوددختر هنرمند
اگر اون مادر جادوگرش نمیومد چقدر خوش میگذشت..ولنتاین رو زهرمارشون کرد البته زهرمار گائول هم شد...یی جونگ چقدر رک بهش گفت ما فقط داشتیم نقش بازی می کردیم
عاشق اهنگی هستم که وقتی جیهو به نجاتش میاد شروع میشه...بقول خودش آتش نشانی که به آژیر خطر جون پیو اومده بود...
اون از سیب اینم شیرنی...تقدریر جیهوست که هدایای جاندی رو بجای جیهو مزه مزه کنه
مادر جادوگر جون پیو بازم همه چیو خراب کرد..البته نمیشه بهش حق نداد توی این دوره زمونه کدوم مادری اگر جای اون بودند رفتار متفاوتی نشون میداد که؟تیکه مهم سریال وقتی بود که از جیهو پیانو زدن رو یاد میگیره...صحنه بوس خیابون محشر بود...مادر میخواست ضایع کنه که خودش ضایع شد...البته که تا اخرش بیکار نمی نشینه..اینو از هر بلایی که سر جاندی و این خانواده بیچاره میاد میشه فهمید

قسمت 11
سریال شدیداً ضد کلیشه وپر از سورپرایزه!اینکه جاندی با پسر دیگه ای از جنس خودش آشنا بشه وعلاقمند بشه آدم رو به شک می اندازه که این حقو داره ولی بعد می بینیم جون پیو باوجود ثروتمند وزورگو بودن که در اغلب سینماهای جهان مظهر خوبی نیست اینجا نقش خیلی خوبی داره و سر به سنگ خوردن جاندی اونم توسط پسری که قابل اعتماد بود نکته بسیار قابل توجهیه!
نکته جالب دیگه اینه که جیهو به طرفداری از دوستش با جاندی رفتار سردی داره حتی وقتی جون پیو ظالمانه هاجه رو میزنه جهیو به دنبال جون پیو میره نه اینکه پیش جاندی بمونه!پس دوست داشتن واقعی همیشه به معنی طرفداری نیست گاهی لازمه پشت کرد...
نکته دیگه رفتار متین یی جونگ در مقابل گائوله!که با قایم شدن و بی توجهی سعی میکنه اونو از عشقش بی زار کنه و این از پسر شهوترانی مثل یی جونگ بعیده و این نشون دهنده اینه فرق دختران خوب وبد رو میدونه و مرز نگه میداره...

قسمت 12

جالبه که چون مادر جون پیو از هاجه خواسته جاندی و جون پیو رو از هم جدا کنه ها جه که از راه مسالمت امیز موفق نمیشه سعی می کنه از راه ساده تر زورگویی جون پیو رو وادار به رها کردن جاندی بکنه....واینجاست که به کوری چشم هردوشون...یعنی ها جه و مادر جون پیو،جون چیو و جاندی با چشم پوشی از جونشون عشقشون رو جاودانه می کنند
بازم با یک صحنه ضد کلیشه مواجه می شیم...جاندی میاره پول رو به مادر جون پیو پس میده ...چیزی که شوق امید به همه برمیگردونه...
من از مکالمه دقیقه 26 خیلی خوشم میاد
نقل قول:
وقتی بهش نگاه می کنم حس میکنم ازش بوی خواستگاری میاد
چی چی خواستگاری؟
اون همش در میره و خودشو توی دردسر می اندازه
واسه همین فکر کردم بهتره بهش قلاده ای چیزی بدم
مگه گوم ـ جاندی سگته؟
اما نگرانم با اون شخصیت در پیتی تو
مثل آدم نمی تونی اینو به گوم ـ جاندی بدی
!خب اون بگه برات قلاده خریدم ,گوم جاندی نمی گیره که
شاید ما بزودی شاهد یه لگد چرخشی دیگه ای باشیم
لگد کشنده گوم ـ جاندی؟
حالا که بهش فکر می کنم دلم واسه اون دوران تنگ شده
و باز هم دشمن سبب خیر میشه...صحنه های کوهستان خیلی زیبا بود...و اینکه جاندی قول سبد پیک نیک داد...این باید در یاد بمونه...
ولی این قسمت پایان تلخی داشت... جون پیو رفت ...ببینیم چی میشه...

این 2 کاربر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
boys, 남자, flowers, |꽃보다

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع