Boys over Flowers |꽃보다 남자

این موضوع در رابطه با Boys over Flowers |꽃보다 남자 می باشد که در تالار سریال ها از زیرمجموعه تالار اخبار سینمای شــرقی Cinema East قرار دارد; Boys over Flowers (2009) - 꽃보다 남자 Boys over Flowers کارگردان:Jeon Ki-sang سناریو: Yoon Ji-ryeon محصول 2009 کره kbs- 24 ...

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Wednesday 20 January 2010, 00:38
western آواتار ها
مدیـر بخـش اخبار سینمای شرقی و عکس بازیگران و خوانندگان شرقی

تشکرها: 220
پیش فرض Boys over Flowers |꽃보다 남자

Boys over Flowers (2009) - 꽃보다 남자
Boys over Flowers

کارگردان:Jeon Ki-sang
سناریو: Yoon Ji-ryeon
محصول 2009 کره kbs- 24 episodes -

بازیگران:

Koo Hye-seon

Lee Min-ho

Kim Hyun-joong

Kim Beom

Kim Jun

Han Chae-young

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
این 7 کاربر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده اند:
قدیمی Wednesday 20 January 2010, 00:45
western آواتار ها

Boys Over Flowers OST
1. Paradise - TmaX [Only registered and activated users can see links. ]
2. One More Time - 3 bicycles [Only registered and activated users can see links. ]
3. Stand By Me - ShinEe [Only registered and activated users can see links. ]
4. Because I'm Stupid - SS501 [Only registered and activated users can see links. ]
5. Making A Lover - SS501 [Only registered and activated users can see links. ]
6. Love Is Fire - KARA [Only registered and activated users can see links. ]
7. Yearning Heart - A'st1 [Only registered and activated users can see links. ]
8. Something Happened To My Heart - A&T [Only registered and activated users can see links. ]
9. Fight The Bad Feeling (Dance Version) - TmaX [Only registered and activated users can see links. ]
10. Fight The Bad Feeling (Ballad Version) - TmaX [Only registered and activated users can see links. ]
11. Wish Your My Love - TmaX [Only registered and activated users can see links. ]
12. Do You Know - Someday [Only registered and activated users can see links. ]
13. Do You Know (Duet Version) - Someday ft. Jea [Only registered and activated users can see links. ]
14. Love You - HowL [Only registered and activated users can see links. ]
15. Lucky - Ashily [Only registered and activated users can see links. ]
16. What Should I Do - JiSun [Only registered and activated users can see links. ]
17. Starlight Tears - Kim Yoo Kyung [Only registered and activated users can see links. ]
18. A Little - Suh Ji Young [Only registered and activated users can see links. ]
19. I Will Cry - Lee Sang Gon [Only registered and activated users can see links. ]
20. Saranggateun Geo - Brand New Day [Only registered and activated users can see links. ]
21. Sometime - SS501 (F4 Special Edition) [Only registered and activated users can see links. ]

F4 Special Edition(Songs of F4 plus Goo Hye Sun)
22. Emptying - Kim Joon ft. Kim Johan [Only registered and activated users can see links. ]
23. Thank You - Kim Hyun Joong [Only registered and activated users can see links. ]
24. Thing Called Happiness - Kim Hyun Joong [Only registered and activated users can see links. ]
25. I'm Going To Meet You - Kim Bum [Only registered and activated users can see links. ]
26. My Everything - Lee Min Ho [Only registered and activated users can see links. ]
27. Extreme (Cass Beer CF) - Lee Min Ho [Only registered and activated users can see links. ]
28. I Don't Know Anything But Love (Episode 15 cut JanDi song) - Goo Hye Sun [Only registered and activated users can see links. ]
Boys Over Flowers (INSTRUMENTALS)
29. Blue Flower (instru.) [Only registered and activated users can see links. ]
30. Cellogic (instru.) - Kim Young Min [Only registered and activated users can see links. ]
31. Dagagada (instru.) - Dong Yo [Only registered and activated users can see links. ]
32. I Know (saxophone instru.) - Lee Jung Sik [Only registered and activated users can see links. ]
33. Natseon Hae (instru.) - Park Hye Ri [Only registered and activated users can see links. ]
34. Sarangeul Wihayeo (instru.) - Park Hye Ri [Only registered and activated users can see links. ]
35. So Sad (instru.) [Only registered and activated users can see links. ]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
این 6 کاربر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده اند:
قدیمی Wednesday 20 January 2010, 19:56
western آواتار ها

"پسران برتر از گل" داستان دختری فقیر اما زورگو و مغروره که در مقابل گروه f4 ثروتمند و خودخواه می ایسته تا اینکه عشق دو نفرشان را به خود جذب میکنه و....
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg boys over flowers_136.jpg (26.1 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg boys over flowers_200.jpg (41.9 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg boys over flowers_119.jpg (22.3 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg boys over flowers_122.jpg (22.6 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg boys over flowers_217.jpg (51.0 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg boys over flowers_131.jpg (25.0 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg boys over flowers_284.jpg (83.4 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg boys over flowers_355.jpg (131.4 کیلو بایت, 1 نمایش)
نوع فایل: jpg boys over flowers_423.jpg (47.5 کیلو بایت, 1 نمایش)

این 7 کاربر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده اند:
قدیمی Sunday 7 February 2010, 22:45
Sarvin16 آواتار ها
کاربـر سـایت

تشکرها: 278

آبجی دیدی یا نه؟

اولآ بابت زیرنویس فارسی سریال ممنونات

قسمت اول :

وارد شدن جاندی به مدرسه خیلی باحال بود اومده بود پول خشکشویی رو بگیره

و یه ویلون زدن چه کارها که با دل مردم نمیکنه!

طرز برخورد گروه f4 ، جاندی رو عصبی میکنه ..... میره انتهای راه پله و بدجوری بهشون میتوپه بیخبر از اینکه جیهو هم عضو همون گروهه و ....

پدرش هم که ماشاءالله با اون ماشین خشکشویی دخترش رو رسوند کلی تبلیغ کرد واسه خودش

جاندی یه دوست آلمانی الاصل پیدا میکنه ، تا حدودی مثل خودش صاف و ساده و برای دفاع کردن از دوستش جلوی گروه f4 پا پیش میذاره ..... اونم چه پا پیش گذاشتنی!

...... تا جایی که آخر سر ازشون کارت قرمز میگیره

هیچ دقت کردی یکی از اهنگایی که گذاشته شد تو این قسمت مال سریال مای گرل بود؟ ( همونی که جون پیو داشت دارت بازی میکرد و عصبی بود )

حالا نوبت گروه f4 هستش که تلافی کنه ..... جاندی رو تبدیل به کیک تابه ای میکنن!

جاندی بازم میره تو راه پله و بازم جلوی جیهو سوتی میده .... جیهو هم که چه ملایم بیبیلی انگار نه انگار خودش f4 بیده با دستمال صورتش رو پاک میکنه

آخرش هم که سه چهار نفر تو رخت کن میریزن سر جاندی معلوم نیست چه نیت پلیدی در سر دارن

ویرایش توسط Sarvin16 : Sunday 7 February 2010 در ساعت 22:47.
این 7 کاربر به دلیل این پست سودمند از Sarvin16 تشکر کرده اند:
قدیمی Monday 8 February 2010, 00:03
western آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sarvin16 نمایش پست ها
آبجی دیدی یا نه؟

قسمت اول :

وارد شدن جاندی به مدرسه خیلی باحال بود اومده بود پول خشکشویی رو بگیره

و یه ویلون زدن چه کارها که با دل مردم نمیکنه!

طرز برخورد گروه f4 ، جاندی رو عصبی میکنه ..... میره انتهای راه پله و بدجوری بهشون میتوپه بیخبر از اینکه جیهو هم عضو همون گروهه و ....

پدرش هم که ماشاءالله با اون ماشین خشکشویی دخترش رو رسوند کلی تبلیغ کرد واسه خودش

جاندی یه دوست آلمانی الاصل پیدا میکنه ، تا حدودی مثل خودش صاف و ساده و برای دفاع کردن از دوستش جلوی گروه f4 پا پیش میذاره ..... اونم چه پا پیش گذاشتنی!

...... تا جایی که آخر سر ازشون کارت قرمز میگیره

هیچ دقت کردی یکی از اهنگایی که گذاشته شد تو این قسمت مال سریال مای گرل بود؟ ( همونی که جون پیو داشت دارت بازی میکرد و عصبی بود )

حالا نوبت گروه f4 هستش که تلافی کنه ..... جاندی رو تبدیل به کیک تابه ای میکنن!

جاندی بازم میره تو راه پله و بازم جلوی جیهو سوتی میده .... جیهو هم که چه ملایم بیبیلی انگار نه انگار خودش f4 بیده با دستمال صورتش رو پاک میکنه

آخرش هم که سه چهار نفر تو رخت کن میریزن سر جاندی معلوم نیست چه نیت پلیدی در سر دارن
خواهش مینمایزززنج

دیدی دوست جاندی چه دختر بامزه ای...بیبلی گائول... پسره که میخواست خودکشی کنه هم جذابینگ!
از اون سه تا دختر خبیث اینقدر بدم میومد ایششش
دوست جدید جاندی رو تازه توی کینگدام دیدم خدمتکار یوجین...اخییییییی چقدر این بشر نازههههه کلا هر دختر و پسری که توی این سریال بود ناز بود
جون پیو چه تفریحی میکنه از ازار دختره...میگه الان میاد ..سه...دو...یک!!!چقدر ضایع شد خدا

این 6 کاربر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده اند:
قدیمی Monday 8 February 2010, 17:11
joojoo111 آواتار ها
کاربـر سـایت

تشکرها: 92

نقل قول:
سلام سلام منم اوفدممم...ساري فور ليت ، كلي درس ريخته سرم! الانم به سور آمدن كرديم.
من قبلا تشكراتمو كردم ، آمي بيا يه بار ديگه تف ماليت كنم

نقل قول:

اند خنده بود ، وقتي بهش ميگفت راستي گوجون پيو نه جونگ پيو

نقل قول:
مادرشو نميگي ، سيركيه برا خوش ، حركاتشو داشتي!!

توي قسمت هاي اول مخصوصا اين دو قسمت من واقعااااااا به جاندي افتخار كردم! فجيع شجاع بود فجيع خفن بود ، و بي نهايت من از جون پيو متنفر بودم! نميدونم چي شد عاشقش شدم (حالا در قسمت هاي ديگه ميگم چي شد كه چنين اتفاقي افتاد)

جيهو خيلي قشنگ وارد داستان شد ! چقدر مليح و شاعرانه ، از ورودش ميشد حدس زد چه شخصيتي داره ولي حتي اون هم دستخوش بازي هاي نويسنده ميشه كه واقعا هيجان انگيزن !! طوري كه تعجب ميكني اين شخصيت جيهوئه؟

بعد اپوپو (F4)...تو قسمت اول زياد درخشنده نبودن ! يعني اصلا نبودن بيشتر منفوررررررر ! ولي چهره هاي شگفت انگيز !
جاندي هم خيلي ازش خوشم اومد ! يعني قسمت اول عشق من جاندي بود ! مخصوصا اونجايي كه وايييييييييييييي حال جون پيو رو گرفت ! تو كل سريال لنگه نداشت محشرررررر بود

اون سه تا دلقكا رو داشتي !! جيجنر ساااااااااااااني مييييييييييييرندا ..اينقدر اداشون رو در ميآورديم!

قسمت دو در اسرع وقت

این 6 کاربر به دلیل این پست سودمند از joojoo111 تشکر کرده اند:
قدیمی Tuesday 9 February 2010, 01:12
Sarvin16 آواتار ها
کاربـر سـایت

تشکرها: 278

نقل قول:
نوشته اصلی توسط western نمایش پست ها
خواهش مینمایزززنج

دیدی دوست جاندی چه دختر بامزه ای...بیبلی گائول... پسره که میخواست خودکشی کنه هم جذابینگ!
از اون سه تا دختر خبیث اینقدر بدم میومد ایششش
دوست جدید جاندی رو تازه توی کینگدام دیدم خدمتکار یوجین...اخییییییی چقدر این بشر نازههههه کلا هر دختر و پسری که توی این سریال بود ناز بود
جون پیو چه تفریحی میکنه از ازار دختره...میگه الان میاد ..سه...دو...یک!!!چقدر ضایع شد خدا
آره خیلی بانمک بیده
اون سه تا دخترا رو نگو میخوام برم ههشون کارت قرمز بدم حال کنن

آره کلآ ضایع شدنش با اون حالت عصبی خیلی باحال بود ، چه اون جریان بستنی که آخرش کارت خشکشویی رو چسبوند به کلش! چه بقیش ...

نقل قول:
نوشته اصلی توسط joojoo111 نمایش پست ها
سلام سلام منم اوفدممم...ساري فور ليت ، كلي درس ريخته سرم! الانم به سور آمدن كرديم.
سیلام میدا خیلی خوش اومدی عسیس

نقل قول:
اند خنده بود ، وقتي بهش ميگفت راستي گوجون پيو نه جونگ پيو
وای من کلآ از این تضاد های ناگهانی چهره ی جاندی خوشم میاد .... مثلآ الان داره میخنده ، یهو لب و لوچَش آویزون میشه!

نقل قول:
مادرشو نميگي ، سيركيه برا خوش ، حركاتشو داشتي!!
اون که جای خود دارد! ماسکاییه واسه خودش ولی اون راننده شخصی شدن پدرش خیلی باحال بود

نقل قول:
توي قسمت هاي اول مخصوصا اين دو قسمت من واقعااااااا به جاندي افتخار كردم! فجيع شجاع بود فجيع خفن بود ، و بي نهايت من از جون پيو متنفر بودم! نميدونم چي شد عاشقش شدم (حالا در قسمت هاي ديگه ميگم چي شد كه چنين اتفاقي افتاد)

جيهو خيلي قشنگ وارد داستان شد ! چقدر مليح و شاعرانه ، از ورودش ميشد حدس زد چه شخصيتي داره ولي حتي اون هم دستخوش بازي هاي نويسنده ميشه كه واقعا هيجان انگيزن !! طوري كه تعجب ميكني اين شخصيت جيهوئه؟

بعد اپوپو (F4)...تو قسمت اول زياد درخشنده نبودن ! يعني اصلا نبودن بيشتر منفوررررررر ! ولي چهره هاي شگفت انگيز !
جاندي هم خيلي ازش خوشم اومد ! يعني قسمت اول عشق من جاندي بود ! مخصوصا اونجايي كه وايييييييييييييي حال جون پيو رو گرفت ! تو كل سريال لنگه نداشت محشرررررر بود

اون سه تا دلقكا رو داشتي !! جيجنر ساااااااااااااني مييييييييييييرندا ..اينقدر اداشون رو در ميآورديم!
خب میدونی؟ کلآ خوشم میاد چه خودم چه دخترای دیگه جلوی این مدل پسرا کم نیارن قاعدتآ از شخصیت محکم جاندی خوشم اومد

ولی این موردی که تو قسمت دوم بهش اشاره شد متوجه شدم طرز برخورد جون پیو بیشتر برمیگرده به کمبودهایی که تو زندگی خانوادگی و شخصیش داشته و داره .... تا حدی میشه درکش کرد!

قسمت دوم:

خب این قسمت که خیلی جالب بود بازم جون پیو داره کرم میریزه همه جا جار زده جاندی حامله هست و .... و ..... و ؟ عجب لگد چرخشی توپی دریافت مینماید این جون پیووووووووو !!! خیلی خفن بود اون لگدش! کاش آخرش بازم یه کارت خشکشویی میچسبوند به سرش!

آخر سر صراحتآ چه تو خونه ی جون پیو که به زور آورده بودنش ، چه تو دستشویی زمین ورزش بهش گفت ازت متنفرم شاخ رو بکش بچه جون جون پیو هم به این خیال که دختره با گفتن اینکه هنوز اولین بوسه رو هم نگرفتم عاشقش شده!

کفش ورزشی دادن جیهو هم جالب بود ..... نمیدونم چرا دم به دقیقه جلوی جاندی ظاهر میشه!

اون دختر مانکنه مین سون هیون نمیدونم کجاش خوشگله همه محو تماشاش میشن!!!!!

اردو رفتن رو داشتید؟؟؟ تور یک هفته ای به اروپا! خدا قسمت کنه برای دبیرستانی های ما هم .... ولی خیلی جالب مسیر حرکت رو عوض کردن جون پیو وسط دریا داد میزد: ای خشکشوییییی ..... آهای دهاتییییی

بعدش هم که مهمونی دعوت شد و .... لباس دختر شگفت انگیز
چقدر رفتار اون سه تا دختر زشت و منزجر کنندست

مین سو هیون بردش لباس بهش پوشوند ، آرایشش کرد وقتی برگشتن به سالن جون پیو دقیقآ ترکیبی از این دو حالت بود ..... وقتی هم که جیهو واسه رقصیدن پا پیش گذاشت این هم قاتی احساساتش شد

خلاصه که منتظر رقص این دو فنچ نیمه عاشق هستیم

ویرایش توسط Sarvin16 : Tuesday 9 February 2010 در ساعت 01:17.
این 5 کاربر به دلیل این پست سودمند از Sarvin16 تشکر کرده اند:
قدیمی Tuesday 9 February 2010, 17:56
western آواتار ها

دقت کردید از همین قسمت دوم فشار خون ادم میره بالا
جیهو توی کارت ها یکی یافت به اسم lovers...یعنی؟؟؟؟عاشق خواهد شد؟
چقدر هم جون پیو به فکر خودشه...جاندی رو خوشگل کنند آقا حال کنه...اما یه چیز بگم...توی هر سریال کره ای خصوصا این سریال گوشواره ها بدجوری آدمو کلاغ میکنن... خیلی خوش سلیقه ان این کره ای ها ...
خونه جون پیو هم ماشالله داره سرم گیج می رفت
یه چیز جالب که ازشون عکس گرفتم اینه که دقت کنید نگاه جون پیو هر صحنه یه فرم خاصه که این توانایی رو هنرپیشه جیهو یا بقیه ندارند...شاید کمی پسره لات یی جونگ بتونه اجرا کنه...یه جا نگاه شهوت باری داره...(وقتی خونه اشون بودند...)یه جا نگاه خشمگینی داره (وقتی که جیهو از جاندی دعوت به رقص کرد.)یه جا نگاه دلسوز داشت(توی دستشویی)و یه جا نگاه عاشقانه (وقتی جاندی با لباس زیبا وارد سالن شد)
ضرب المثل های غلطش هم که منو کشته جوجه اردک زشت به لک لک تبدیل میشه...هر چند ضرب المثل اصلی کره ای بوده و زیرنویس انگلیسی بود ولی...فکرکنم انتخاب های درستی داشتم
جاندی مثل همه دخترایی که اولین عشقشون غلط و از روی ظاهر و پرنس واری میشه عاشق جیهو شده کفشاشو برق می اندازه و وقتی بهش خیره میشه توپ میخوره به صورتش ...
چقدر جون پیو افسرده شده از شنیدن حرفای تند جاندی؟ کلی زمین فوتبال کتک خورد حموم هم داشت دیونه میشد تا اینکه تابلوی اردو رو دید گفت اخیششش یه بهونه به دستم اومد...خدایا وقتی توی فرودگاه گفت :همه این دنگ وفنگا میشه خاطرات دوران دبیرستان...چقدر خندیدم ...آره جون ننت
دختراااا من عاشق قسمت سه هستم!!!
زود بریم زود زود زود...
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E02 720p[17-04-29].jpg (36.5 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E02 720p[17-06-47].jpg (29.7 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E02 720p[17-21-16].jpg (23.8 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E02 720p[17-22-19].jpg (22.6 کیلو بایت, 2 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E02 720p[17-22-58].jpg (26.2 کیلو بایت, 0 نمایش)

این 4 کاربر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده اند:
قدیمی Wednesday 10 February 2010, 00:43
joojoo111 آواتار ها
کاربـر سـایت

تشکرها: 92

نقل قول:
اردو رفتن رو داشتید؟؟؟ تور یک هفته ای به اروپا! خدا قسمت کنه برای دبیرستانی های ما هم

واي ! من اينا رو كه ميبينم اصلا هااااااااااااا....حاضر م همه چيمو بدم برم همچين مدرسه اي ! (سر عمر)
نقل قول:
دقت کردید از همین قسمت دوم فشار خون ادم میره بالا

آري آري درست ميگي بانو ! اصلا ديگه نميتوني ولش كني! جدا كمتر سريالي هست كه از همون قسمت هاي اول دوم 60% مخاطب رو جذب كنه !!
نقل قول:
نقل قول:
ضرب المثل های غلطش هم که منو کشته جوجه اردک زشت به لک لک تبدیل میشه...هر چند ضرب المثل اصلی کره ای بوده و زیرنویس انگلیسی بود ولی...فکرکنم انتخاب های درستی داشتم

آه بانو ما به شوما افتوخار وكنيمممم..حالا باريكلا آمي حالا صد آفرين آمي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط western نمایش پست ها
یه چیز جالب که ازشون عکس گرفتم اینه که دقت کنید نگاه جون پیو هر صحنه یه فرم خاصه که این توانایی رو هنرپیشه جیهو یا بقیه ندارند...شاید کمی پسره لات یی جونگ بتونه اجرا کنه...یه جا نگاه شهوت باری داره...(وقتی خونه اشون بودند...)یه جا نگاه خشمگینی داره (وقتی که جیهو از جاندی دعوت به رقص کرد.)یه جا نگاه دلسوز داشت(توی دستشویی)و یه جا نگاه عاشقانه (وقتی جاندی با لباس زیبا وارد سالن شد)
دقيقا من متوحجه اين موضوع شدم !! به قول يكي از بجه هاي اونجا اصلا بازي جون پيو يعني حركات صورت !! ..و واقعا چقدر قشنگ بازي ميكرد واي عسيس دلم

يه چيزي هم كه جالب بود ، هم وقتي جاندي بابستني جون پيو زد هم اينجا با اين لگد ، دوستاش اصلا دخالت نكردن !! مثه اينكه نبرد تن به تن باشه ها ! حالا اگه تو ايران ما بود عابراي پياده هم ميومدن بزن بزن !!
اولش با خودم گفتم اينا چرا اينجورين؟ واقعا دوستاي قسم خوردن؟ ولي يكم كه گذشت وقتي ديدم چقدر با معرفتن اصلا نظرم 380 درجه تغيير كرد!!!

وايييييي اين جون پيويه از خود راضي رو ديدي؟ از پس دختره بر نيومده ميخنده ميگه عاشقم شده ! به قول آمي آره جون ننت

اااا اين سه تا دلقكه يه جوري ميگن اوري اپوپو ، اوري جون پيو ، ... انگار سرجهازيشونن

موافخم ! جولريشون خيلي قشنگ بود ! چقدر ظريف !

رفتار جون پيو من رو شوكه كرد !! اولش تنفر بود بعد يهو احساسش عوض شد؟؟؟ يعني خيلي زوددددد عمل كرد ! اول تو مدرسه و منتظر منودن جون پيو برا جاندي واقعا شوكه كننده بود !!!! و اومدن دنبال جاندي ! اصلا همه رفتارش ! تو طول سريال من به اين نتيجه رسيدم كه آدم غير قابل پيش بيني هست ! و من عااااااااااااااشقشم !

اها يادم رفت براي قسمت اول بگم ، آمي ميبيني چقدر شبيه رمان تو هست؟؟!
این 3 کاربر به دلیل این پست سودمند از joojoo111 تشکر کرده اند:
قدیمی Wednesday 10 February 2010, 20:34
western آواتار ها

قسمت سوم....
چقدر این جون پیو تابلو حس حسادتشو بروز میده... رفت بیرون میز صندلی شکست و ...اولش فکر میکردم به افتادنش به آب از روی کلک بوده ولی بعد ها می فهمیم که جون پیو واقعا شنا بلد نیست و فقط موضوع باحال اینه که وقتی از آب درآورده بود بهوش اومده بود ولی بسکه شیطون بود خودشو به بدحالی زده بود تا...از جاندی بوس زندگی بگیره اونم به زور....چقدر هم زود عاشق شد...سحر خیز باش تا دهنت شیرین شه!بیخی بابا بیخی...هوا چه محشره!
میگن دشمن سبب خیر گردد اگر خدا خواهد...تا آخرش این سه تا دختر ابلیس باعث نزدیکی و خوشبختی جاندی و گو جون پیو و حتی جیهو میشند
چقدر هم جون پیو خوب به فکرجبران کردنه..حالا که بوس دادی باید پسش بدم!فلسفه خوبیه!
چقدر هم فرصت طلب بود تا دید از جیهو شکست خورده صاحبش شد..برد به کاباره و...عاشق این فریادهای یهویی جاندی هستم...یهو صداش میره بالا یهو میاره پایین!
وقتی جاندی هم داغ کرد خوشحال شد م این نشونه اینه که جاندی هم از جون پیو خوشش اومده وگرنه چرا باید براش مهم میشد؟عاشق یوجایا گفتن جون پیو هستم...تکونش میده میگه هی زن پاشو!جاندی سرشو بلند می کنه میگه یوجایا ؟کره..دا یوجایا!آره من زنم
و میشه درد دل مستانه...وبوس زورکی که داشت قلب جون پیو از هیجان می ایستاد ولی...
راستی اولش وقتی تهدید های دوستای جون پیو رو در مورد مادر جون پیو شنیدم فکر می کردم میخواند شوخی کنند جاندی رو میترسونن ولی ...
و...چقدر شیرین بود...کسی که اونقدر قیمت عینک رو بالا میبرد جون پیو بود واسه جاندی..عشق یعنی این

و قسمت چهارممممممم...
مثل سیاه چال میمونی...اگر بگم نپرس نمیپرسی...چقدر این جون پیو حاضر جوابه..
و چیزی که هیچ انتظار نداشتم رفتن ناگهانی جیهو بود...دیگه جون پیو دست و بالش باز شده اونقدر که میگه یه چیزی میخوام بگم ...فقط یه بار میگم پس با دقت گوش کن...که اخرش نفهمیدیم چی بود
یه چیز بامزه اینه جون پیو میاد میگه جلوی برج منتظرتم جاندی نمیگه چرا؟مگه من دوست دخترتم قرار می ذاری باهام؟جون پیو هم از هر فرصتی استفاده می کنه می افته روی شونه جاندی..چقدر هم جاندی از بسته شدن در میترسه...بامزهههه اسسس میپره می افته آجوشیییییی...جون پیو هم میگه ورج وورجه نکن هولم میکنی
واییی چه با حرص و شهوت میگه میتونم باهات رو راست باشم؟وای خدا جاندی میگه از همونجا بگو و تازه میخواد با خودکار جون پیو روبکشه؟؟
بهونه جون پیو هم شنیدنی بود هااا....بهشون بگو مسئولیت کاری رو که کردم قبول میکنم...شیطوووون ولی واقعا قبول کرده بود و نجاتش داد...
آبجی هیچ فکرشو می کردی دوست معصوم و بیبلیه جاندی چنین جونوری بشه؟
آخییییی جون پیو بخاطر جاندی یونیفورم پوشید...موهاشو صاف کرد.. ولی چه ضربه بدی خورد...اففففففف چقدر هم جاندی از دور شدنش داغون شده بود تابلو بود عاشقش شده..آخیییییی چه زوج مناسب و بیبلیهههه میشن خوبی اینه که پسران واقعا بر تر از گل هستن..هیچ انتظار نداشتم اون دوتا به جاندی کمک کنند.. ووقتی حقیقت فاش میشه..چقدر دقایق سختی برای جون پیو بود...
بازم عکسای برتر رو آپ کردم اونم با کیفیت اچ دی...اینا بهترین تیکه های سریال بودند...بازم شاهکار=لی مین هو!
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E03 720p[18-26-57].jpg (29.1 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E03 720p[18-27-04].jpg (20.7 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E03 720p[18-29-58].jpg (36.6 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E04 720p[18-51-01].jpg (31.4 کیلو بایت, 0 نمایش)
نوع فایل: jpg Boys Before Flowers E04 720p[19-00-52].jpg (22.2 کیلو بایت, 0 نمایش)

کاربر زیر به دلیل این پست سودمند از western تشکر کرده است:
پاسخ

برچسب ها
boys, 남자, flowers, |꽃보다

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع