:: تبــریک به western عزیز بابت مدیریت در بخشهای اخبار سینمای شرقی و عکس بازیگران و خوانندگان شرقی
این موضوع در رابطه با :: تبــریک به western عزیز بابت مدیریت در بخشهای اخبار سینمای شرقی و عکس بازیگران و خوانندگان شرقی می باشد که در تالار اعلانات سایت از زیرمجموعه تالار تا انتها... با انتها... قرار دارد; آمی تو نیومده مدیر شدی خدا به خیر بکنه سه چهار ماه دیگه ... پیشاپیش تسخیر فروم توسط آمی و ...
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع |
|
|
||||
|
||||
|
آمی تو نیومده مدیر شدی خدا به خیر بکنه سه چهار ماه دیگه ...
![]() پیشاپیش تسخیر فروم توسط آمی و برکنار محمود از تخت آدمینی رو به ساکنان فروم تسلیت عرض مینمایم ! ![]() آمی جان ... امیدوارم این شروع تازه ! تو رو به همون پایانی برسونه که آرزوش رو داری ![]() پ ن : منم میخوام آدمین بشم !!!
|
|
|
||||
|
||||
|
تبريك ميگم واميدوارم موفق باشيد
|
||||
|
||||
|
منم كه فقط بلدم وحيدو تائيد كنم
![]() آمي تبريك تبريك تبريك ...كلا باشي هميشه باشي ...![]() ببخشيد كه دير شد ..من اينجا رو اصلا نديده بودم ! |
|
|
||||
|
||||
|
برادر گرامي"دختر و پسر نداره كه
"ايشالله ادمين بشي ![]() خدا رو چه ديدي پس فردا ميايم تو فروم ميبينيم Amir_tss.............western فقط ادمين شدي هواي مارو داشته باش من هميشه مشقامو به موقع مينويسم
|
|
|
||||
|
||||
|
از همه دوستان ممنونم امیدوارم بتونم وظایفم رو خوب انجام بدم و در خدمت شما باشم...آقا یا خانم [Only registered and activated users can see links. ] این جواد ما شوخ تشریف دارن ما رو چه به ادمینی؟همین دو تا تاپیک رو بتونم بچرخونم خودش شاهکاره...مخلص همتون..
|
||||
|
||||
|
وای هانی جان چه جالب اولین پستت رو اینجا زدی ....ممنونم عزیز
| برچسب ها |
| مدیریت, western, اخبار, بابت, بازیگران, بخشهای, تبــریک, خوانندگان, سینمای, شرقی, عکس, عزیز |
«
موضوع قبلی
|
موضوع بعدی
»
| کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) | |
| gvjj |
| ابزارهای موضوع | |
|
|
اکنون ساعت 00:10 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

...كلا باشي هميشه باشي ...

"